Næsten start

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Efter at have lavet fundet en 25 HK motor til start motor og sat det hele sammen så var det tid til at se om det hele kunne fungere og som sædvanlig så var det en del små ting som skulle fikset.... en lille utæthed her og en justering her... for at få det hele til at køre.... vi starter med at få det hele til at køre på benzin.

Se nye billeder på picasa.

Truckpower-Winter-2011-2012

og lidt video af opstart forsøget på youtube.

Motoren ville ikke rigtigt starte og efter noget fejlsøgning så fandt vi fejlen..... tændings rækkefølgen var blevet sat til at køre den forkert vej..... så vi skal lige have fat i vores motor kontrol ekspert så han kan få vendt retningen. Jeg skal nok lægge noget mere video og billeder op når den kører rigtigt.