Flere test

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Claus var en tur i sverige og lavede nogle test træk men det er ikke nogen stor success... der var for dårlig bid i banen og vi fik ikke et godt træk.
Se video fra sverige her

Derefter tog vi en tur til Møldrup hvor der var et bonde træk. Vi fik vores ECU ekspert med så han kunne optimere på vores opsætning.
Vores test viste at vi havde et mellem område i vores brændstof kurve hvor motoren fik alt for meget brændstof det gjorde at vi ikke kunne få opbygget turbo tryk.
I en af vores test fik claus dog fundet en vej uden om det "fede" område og så virkede det bare.
Vi fik dog en meget varm kobling og kombineret med en dårlig bane så gav det ikke mening af test mere den dag.
Vi er rimelig glade for at vi nu ser ud til at have fundet et opsætning hvor vi kan komme afsted og lave et ok træk.... traktoren bruge omkring 22 liter methanol på trækket så den er rimelig fed stadig.
Men hellere for fed for det holder den kold..... for mager blanding ødelægger stempler og topstyk.

Her kan i se alle vores test træk i Møldrup

Jeg har lavet et enkelt klip med vores bedste træk her.