Slutning på 2012 og lidt fremtid

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Gamst gav os ikke det vi håbede... brændstof trykket var ikke stabilt og vi lavede derfor kun et træk. Hjemme fik vi fat i en ny tryk regulator og den lader til at kunne give os det vi skal bruge.
Stabilt brændstof tryk var en forudsætning for at vi kunne begynde at ændre på brændstof mappet i computeren så vi kunne få den til at komme tættere på det optimale.
Vi har indtil nu kørt med et stort overskud af brændstof for at være sikker på at temperaturen ikke blev for høj.... og vi er glade for at vi har kunne test og rode med opsætningen uden at vi har ødelagt andet end en enkelt toppakning.

Så med en ny tryk regulator kørte vi en tur ned til Fyn hvor Sort Niels skulle køre sidste gang denne sæson.
Vi fik lavet tre træk i alt og det sidste træk blev ganske godt så det er med en god mave fornemmelse at vi nu har skyllet brændstof systemet igennem med benzin så den er klar til vinteren.
Claus er smuttet en tur på ferie i Australien og imens bliver der rodet grundigt op i værkstedet.

Planerne for vinteren er at få lavet en ekstra motor klar så vi har en i reserve og derefter at lave lastbilen om så vi kan få op til 6 personer med.
Der bliver også rodet i nyt tøj til teamet og små justeringer af indsugningen så den bliver lettere at monterer