Diesel motor renovering

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Motoren vi kørt med i sæson 2011 blev efter sidste træk til EM i Finland sat til side som en "god" motor og så samlede vi en test motor til methanol af de stumber vi kunne finde.
Vi har nu skilt sæson 2011 motoren ad for at modifecerer den så den kunne blive reserve motor og nok fundet årsagen til at motoren stoppede meget brat efter trækket.
Se trækket her http://www.youtube.com/watch?v=n7QperZmVK4#t=2m47s efter min mening nok det bedste træk vi har lavet på diesel.

I 3 af lejerne er leje matrialet blevet presset ud til siden og det kan ses af krumtappen har være i kontakt med lejet så der har være tryk på.
Så nu skal vi se om vi kan finde nye lejer til motoren og have tjekket om blokken er ok.
Krumtappen ser ud til at kunne reddes.