Eurocup Made 2013

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Konklusionen på trækket blev at vi skal have lavet en ny måde at holde tændrøret på plads…. Vi er lige nu i gang med at lave to nye topstykker med en bedre sikring af tændrøret.
De nye topstykker får også nogle bedre ventil fjedre for vi har en teori om at udsætterne måske kunne have noget med for slappe fjedre at gøre.
Claus lægger ikke gassen som det ser ud på video´en vi gætter på at der har været en backfire eller at turbo´erne stallede pga. de lave omdrejninger.
Det var under alle omstændigheder en rigtig god bane.

Vi regner med at lave et test træk ved et bonde stævne et eller andet sted næste weekend den 29-30.
Ellers så var det sku det bedste træk i år selv om der stadig var en del sorte røg skyer fra udstødningen under trækket.

Se trækket her