Vild tur i Brande til første DM

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Full speed ahead..... det lykkes at blive klar til første DM og det var rigtigt dejligt at opleve motoren i gang igen..... dog har vores ændringer i løbet af vinteren flyttet ca. 50 kg væk fra forenden og over i manifold og andre ting som alt i alt gjorde at snuden smuttede højt i vejret da Claus gav gas..... og et lidt skævt træk betød Claus smuttede ud over den hvide streg....... Bremserne var ikke gode nok til at kunne ændre retningen så nu får vi lavet nogle nye.

Fredag den 16-5 køre vi i Lidkøping og dagen efter i Allingåbro... håber vi ikke får skader i Lidkøping så vi kan lave et godt træk i Allingåbro.