Test / opvisning i Tirstrup

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Efter problemerne i Brande havde vi brug for en test for at undersøge en mulig årsag til problemerne og derfor lavede Truckpower et test / opvisnings træk i Tirstrup.
Heldigvis viste Truckpower sig igen at virke som den skulle og lavede et overlegent Fullpull.

Det viser sig at problemet vi så svagt i Putten og fuldt ud i Brande var udstødningstrykket som var blevet for højt til at udstødnings ventilerne kunne holdes lukket.
Så den varme udstødnings gas i udstødningen er blevet blandet med brændstof og luft fra indsugningen og har derfor lavet en masse backfires.

Det blev besluttet efter Korskro at vi skulle forsøge at øge turbo trykket for at få nogle flere HK men vi har nu sat trykket ned igen indtil vi har fået fat i nogle hårde ventil fjedre.