Vinter 2014 2015

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/1/5/4/truckpower.dk/httpd.www/drupal/includes/menu.inc).

Vinteren er ved at være forbi og det er seriøs tid til en opdatering.....

Se billeder fra hele vinteren ved at klikke på dette link de nyeste er placeret øverst.
https://plus.google.com/photos/103157046641248662760/albums/613509544817...

Alt er blevet skilt af og tjekket.... nye ventil fjedre med ca. doblet styrke er blevet installeret..... en side af 6 stempler er blevet ændret så de bedre kan holde til en side vejs belastningen.... Motoren er blevet flyttet så langt frem som det har været muligt.... gearkassen er flyttet fremad så den har en samme afstand til motoren som tidligere... bagskærmene er blevet udskiftet.... olie tank, olie pumper, methanol pumpe, 100 kg vægt, turbo´er og generator er blevet flyttet for at kunne få motoren så langt frem som muligt.... indsugning og udstødning er blevet ændret..... nye Wastegate opsætning er lavet..... rammen er blevet ryddet for alt overflødigt.... nyt bundkar med vådsump er lavet ... lastbilen er blevet opgraderet med 24 til 220 volt inverter, ekstra batterier, nyt gulv, ny maling indvendig, ekstra lys en del steder samt en generelt gennemgang..... rammen skal sandblæses og males næste weekend.... der skal installeres en ekstra styreboks så v12´eren kan blive styret som 2 x 6 cylindere række motorer så vi kan optimere på hver cylinder for sig selv..... et nyt lednings net skal også laves .... og hvis alt går som forventet så er vi klar til først DM i Brande den 2 maj.